WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - Fort. Lindenhof Zutendaal  1 - 1  (0-1)

DATUM 27-01-2012  20:45

DOELPUNTEN Oizaz Mohamed (0-1), Debusschere Mark (1-1)

VERSLAG Vandaag stond er de derby tussen Dynamic Houthalen en Fortuna Lindehof Zutendaal op het programma. Beide teams begonnen gemotiveerd en in een snel tempo aan de wedstrijd met kansen aan beide kanten. Maar de bezoekers hadden een licht overwicht in de Eerste helft en konden zo 2 minuten voor het rust signaal de 0 – 1 scoren via aanvoerder Oizaz Mohamed. Ook de Tweede helft begon met snel voetbal en vele kansen aan beide kanten. Maar ook nu weer weinig doelpunten. In de Tweede helft was het de thuisclub die een licht overwicht had en kon zo halverwege de Tweede helft via Debusschere Mark de verdiende gelijkmaker binnentrappen 1 – 1. Beide teams wilden nog graag de winning goal maken maar het sputterde een beetje aan beide kanten met de afwerking. Zodoende dat 1 – 1 een juiste weergave is van de wedstrijd.